Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn og adresse:
Marija Lennore
Digterparken
2750 Ballerup

CVR-nr.: 36379634
Tlf.: +45 28607097
E-mail: hello@marijalennore.com

Etableringsår: 2014

 

Betaling

Vi accepterer betaling med Visa/Dankort, Visa Electron, Visa, Mastercard, Mastercard Debit, American Express og PayPal. Alle kortbetalinger foregår gennem enten Stripe’s eller PayPal’s krypterede SSL betalingssystemer, for sikker og fortrolig betaling.

Levering

Vi sender fortrinsvis med PostNord.
Alle vores pakker bliver sendt med eller uden omdeling, mod et gebyr, hvis du køber for under DKK 500,-.
Køber du for over DKK 500,- er fragten gratis.
Når fragtfirmaet leverer pakken personligt, er det vigtigt at undersøge pakkens stand ved modtagelse. Mistænker du at pakken er blevet brudt op, eller på anden måde beskadiget, skal du nægte modtagelse.

Hvis pakken er sendt til en dansk adresse, kan du tracke din pakke på PostNords hjemmeside.

Er din pakke sendt til en adresse udenfor Danmark, vil du modtage nærmere oplysninger omkring tracking, når din varer bliver afsendt fra os.

Vi afsender indenfor 2-5 hverdage, efter din bestilling er behandlet.
Er du i tvivl om hvorvidt smykket du har bestilt kan nå at være fremme til en bestemt dato, er du velkommen til at kontakte os på hello@marijalennore.com.

Levering af gavekort

Gavekort vil blive leveret til din e-mail som en .pdf-fil, der kan printes ud, senest 24 timer efter bestilling og betaling. Tredjepartssoftware, som f.eks. Adobe Acrobat Reader, kan være påkrævet for at kunne printe gavekortet ud.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives enten via vores online formular ‘Returnering’, eller via e-mail: hello@marijalennore.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den med retur. Du finder formularen medsendt din bestilling/vare ellers kan du downloade den her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis varen returneres således, ved at nægte modtagelsen eller fremsendes uden her beskrevet dokumentation, vil pakken ligge på vores lager til afhentning eller genforsendelse. Du afholder udgifterne herfor.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for gavekort.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. DKK 100,-.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
3. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Marija Lennore, c/o Vibe & Langwagen, Digterparken 63, 2750 Ballerup.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular og vedlægger denne.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på marijalennore.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Marija Lennore, c/o Vibe & Langwagen, Digterparken 63, 2750 Ballerup

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA-skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
E-mail adresse

Telefonnummer er valgfrit, men vil være en stor hjælp, hvis vi skulle få brug for at kontakte dig telefonisk.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Marija Lennore og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle informationer, der registreres om dig, opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for direktøren for Marija Lennore, samt betroede medarbejdere.
Den dataansvarlige på marijalennore.com er Marija Lennore Mellanie Langwagen.

Som registreret hos Marija Lennore har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Marija Lennore via e-mail: hello@marijalennore.com.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på hello@marijalennore.com.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

 

Seneste opdateret 10. juli 2019.